Maling ved fraflytning af lejebolig i Vejle og omegn

Når du skal fraflytte en lejebolig, er det vigtigt, at den bliver flot malet og efterlades i god stand. Det kan jeg som maler i Vejle hjælpe med.

Jeg sørger for både fuldspartling og maling ved fraflytning af lejebolig, så både du og udlejer bliver tilfredse med resultat. Jeg har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor du trygt kan lade mig stå for maling af lejebolig ved fraflytning – det gælder både, hvis du flytter fra eller ind i ny lejebolig.

Malerfirmaet Rundkvist har base i Vejle, men kører også gerne ud for private, erhverv samt offentlige institutioner i Jelling, Fredericia, Børkop, Brejning og omegn. 

Jeg kan hjælpe med små som store opgaver, så tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du skal flytte og lejemålet skal klargøres med en omgang maling.

Grundig og effektiv maling ved fraflytning

Ved fraflytning af lejebolig er der et særligt behov for grundighed, og at lejemålet efterlades i ordentlig og god stand til de næste lejere.

Lader du mig stå for maling ved fraflytning af lejeboligen, er du garanteret en professionel løsning samt et grundigt og kvalitetsbevidst malerarbejde. Med mine mange års erfaring inden for branchen, har jeg erhvervet mig kompetencerne til at levere et flot resultat – hver gang. Når maling ved fraflytning af lejebolig er udført, får du naturligvis både en kvittering og dokumentation på det udførte arbejde, som du kan vise til udlejer.

Ved maling ved fraflytning af lejebolig, starter jeg altid ud med at komme ud og bese din opgave. Her handler det om at finde ud af, i hvor høj grad der er behov for spartling, slibning og maling, så resultatet bliver som ønsket. Min vurdering af opgaven afhænger blandt andet af den grundfarve, der skal dækkes, væggenes tilstand i forhold til både huller og ujævnheder foruden den glans, væggene skal have.

Lader du Malerfirmaet Rundkvist stå for din maling ved fraflytning af lejebolig, er du altid sikret et godt resultat. Din tilfredshed er vigtig, og derfor får du også et professionelt malerfirma, man kan stole på. Du er altid garanteret et veludført arbejde til den aftalte tid og pris – og du slipper for alt besværet selv, og kan i stedet være helt sikker på, at malingen ved fraflytning af lejebolig udføres korrekt og får lejemålet til at fremstå som nyt.

Pris på maling ved fraflytning af lejebolig

Prisen på maling ved fraflytning af lejebolig kommer an på flere forskellige faktorer. Først og fremmest spiller størrelsen af lejeboligen ind, ligesom ovennævnte vurderingsfaktorer har indflydelse på prisen. Dernæst kommer det også an på type af overflader og den ønskede maling. Prisen er derfor individuel, idet den varierer fra fraflytning til fraflytning alt afhængig af ovenstående faktorer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på maling ved fraflytning af lejebolig? Så kontakt Malerfirmaet Rundkvist på 28 43 53 07 eller på malerfirmaet-rundkvist@live.dk, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Jeg kan også være behjælpelig med andre services, som f.eks. maling ved renovering, maling af gipslofter og indfarvet spartel.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag