Indfarvet spartel

Kunne du godt tænke dig at give dine vægge et lidt mere råt look, eller vil du gerne have vægge med et flot farvespil? Så kan det være, at indfarvet spartel eller marmorpuds er noget for dig. Det kan jeg hjælpe med hos Malerfirmaet Rundkvist i Vejle. Jeg har mange års erfaring med bl.a. malerarbejde, fuldspartling samt arbejde med gips og Fermacell. Jeg kan derfor rådgive dig bedst muligt omkring  dine muligheder.

Jeg lægger stor vægt på kvalitet og et solidt håndværk, og som medlem af Danske Malermestre er du altid garanteret et ordentligt og korrekt udført malerarbejde, når du lader Malerfirmaet Rundkvist stå for indfarvet spartel til dine vægge.

Indfarvet spartel til dine vægge

Med indfarvet spartel kan dine vægge få et mere rustikt udtryk. En indfarvet spartelmasse vil både give væggene mere struktur samt små farveforskelle, der samtidig skaber mere liv på væggene. Mulighederne med indfarvet spartel er mange, og lader du Malerfirmaet Rundkvist hjælpe dig med farvet spartelmasse til dine vægge, får du et flot og holdbart resultat med en glat og jævn overflade. Uanset om du ønsker at give væggene et rustikt strejf, om der er tale om betonlook, eller væggene skal fremstå blanke og bløde, så kan jeg hjælpe dig med dit projekt med indfarvet spartel.

Indfarvet spartel giver dig nogle friheder og et farvespil, som du ikke får med almindelig maling. Jeg anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, så du får det bedste resultat. Jeg bruger blandt andet både Stucco Satiano fra Caparol og Stucco Decor Di Luce, som begge er indfarvet spartel. Hvor Stucco Satiano er en mat indfarvet spartelmasse, giver Stucco Decor Di Luce i stedet en blank overflade. Du kan også vælge Kabe spartel, der har en levende overflade, hvor spartelmasse kombineres med overfladebehandling og sikrer en smudsafvisende overflade.

Både Stucco Satinato og Stucco Decor Di Luce er produkter, der ligner marmorpuds, men er et billigere produkt end andre på markedet. Med dette produkt har du mange forskellige muligheder i forhold til farve, da det kan laves i alle farverne i NCS-farvesystemet.

Er du i stedet interesseret i et unikt udtryk til dine vægge, kan du også vælge Carparols Switch Lagoon. Dette er en helt særlig spartelteknik, hvor væggen efterlades med en overflade, der skifter farve alt efter lysindfald og vinkel, du ser det fra.

Få hjælp til indfarvet spartel

Uanset om du er interesseret i vægge med en mat og blød overflade, om væggene skal have en eksklusiv, blank overflade, eller om du er interesseret i et smukt og indbydende farvespil, så kan jeg som din maler i Vejle, hjælpe dig med indfarvet spartel.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for marmorpuds eller indfarvet spartel, så er du altid velkommen til at kontakte mig på 28 43 53 07 eller på malerfirmaet-rundkvist@live.dk.

Leder du derimod efter hjælp til maling ved fraflytning af lejebolig? Så kan jeg også være behjælpelig her. Kontakt mig og lad os tage en snak om dine ønsker og behov.