Tapetopsætning til privat og erhverv

Er der opstået problemer med opsætning af tapet? eller er tiden og lysten der bare ikke til at gøre det selv?

Malerfirmaet Rundkvist vil med glæde udføre arbejdet for dig. Vores fokus med tapetopsætning, er netop at give dig det ønskede resultat, uden du behøver at løfte en finger for at det bliver til virkelighed. 

Som medlem af danske malermestre, kan jeg med garanti udføre et godt håndværk, samt veludført og korrekt tapetopsætning, der giver dig glæde og holdbarhed mange år frem. 

Jeg svinger derfor gerne forbi dig i Vejle, Jelling, Børkop, Brejning, Fredericia og omegn. 

Tilsæt kulør til dine rum med tapetopsætning

Det første du tænker når du hører ordet tapet, er sikkert 70’ernes hessein eller savsmuldstapet, som gennem tiden har været standarden i mange boliger. 

Opsætning af tapet har dog igen fået sin indtrængning i de danske hjem, dog i en anden afskygning. Det handler for mange i dag mere om at skabe et levende rum, hvor et spil af farver, skal være med til at skabe kulør til rummet, så det bliver mere indbydende at gå ind i. 

Er dine vægge klar til tapetopsætning?

Det er vigtigt, for at du kan få glæde af din opsætning af tapet, at den nødvendige forberedelse er korrekt udført. 

Hvis dine vægge har mange ujævnheder, kan du risikere at skulle fjerne tapeten igen, hvilket medfører en større udgift end forventet. 

Vi foreslår at du i første omgang får foretaget forberedelse af dine vægge, med en nødvendig spartling, udført af en professionel. På den måde sikrer du dig korrekt tapetopsætning. 

Jeg helgarder dig gerne med en spartling af vægge før tapetopsætningen. Det er din sikkerhed i at arbejdet bliver udført korrekt, med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet

Skal jeg udføre arbejdet for dig? 

Få professionel og korrekt opsætning, ved at ringe på telefon 28 43 53 07 eller på malerfirmaet-rundkvist@live.dk. Lad os sammen give dine vægge nyt liv.

Jeg pakker gerne mit udstyr, og svinger forbi dig i området Vejle, Jelling, Børkop, Brejning, Fredericia og omegn.

Kategori reference