Maling af vægge i hjem eller hos erhverv

Er dine vægge begyndt at blive triste i udseendet? Trænger de til en genopfriskning eller måske et helt andet udtryk og farvespil?

Maling af vægge kan være tidskrævende og udføres det ikke korrekt, kan det blive dyrt at gøre om igen. 

Malerfirmaet Rundkvist er din professionelle malermester til udførsel af opgaven. 

Med over 15 års erfaring, og som en del af de danske malermestre, kan jeg med garanti levere et smukt og korrekt udført håndværk for dig. 

Mit fokus er på dine ønsker, kvalitet og en lang holdbarhed, der bringer glæde til dit hjem eller erhverv, mange år frem. 

Hvis du er interesseret, svinger jeg gerne malerpenslen forbi dig i området Vejle, Jelling, Børkop, Trekantområdet og omegn.

Er dine vægge klar til at blive malet?

Maling af vægge er en længere process. Man kan ikke bare gå i gang med penslen, uden korrekt udført forberedelse. 

Er forberedelsen ikke foretaget korrekt, kan maling af vægge økonomisk set, blive en del dyre end forventet, da man i værste tilfælde skal gøre det hele om igen. 

Udover maling af vægge indendørs, kan jeg ligeledes stå for forberedelsen af dine vægge, med en spartling.

Det er din garanti for at arbejdet udføres korrekt, samt at du slipper for besværet med at skulle finde en anden fagmand på området. 

Skal vi give dig et godt tilbud på maling af vægge indendørs?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud, på maling af væg i stue eller et helt andet rum i boligen eller erhvervsbygningen. 

Jeg bestræber mig på skræddersyet løsninger, som matcher dine ønsker og behov. Tøv derfor ikke med at ringe på telefon 28 43 53 07 eller på malerfirmaet-rundkvist@live.dk

Jeg servicere gerne dig i området Vejle, Jelling, Børkop, Trekantområdet og omegn.