Maling af lejlighed

Maling af lejligheden er ikke en opgave de fleste personer bryder sig om selv at foretage. Om det er i forbindelse med en opgradering af lejligheden eller ved fraflytning, er der bestemte krav omkring processen hertil.

Malerfirmaet Rundkvist er din malermester til opgaven. Jeg har gennem 15+ år foretaget kyndige maleropgaver af alle slags til privat og erhverv. 

Hos mig får du derfor med sikkerhed et smukt og korrekt udført resultat. 

Med et professionelt malerfirma er du nemlig sikret et tydeligt resultat, som frisker lejligheden op, og ved fraflytningen efterlader lejligheden i en flot tilstand. 

Få et flot resultat i området Vejle, Jelling, Børkop, Trekantområdet og omegn.

Maling af lejlighed ved fraflytning

Når du skal flytte fra lejlighed, kan man have mange bolde i luften. Der skal både pakkes, rengøres og selvfølgelig males. 

Det er her vigtigt at overveje om man selv mener det økonomisk set og tidsmæssigt, kan betale sig at foretage malingen selv. 

Specielt med maling af vægge er det vigtigt at forberedelsen foretages korrekt, for at efterlade et flot resultat, der ikke skal gøres om. 

Med min hjælp, kan jeg med det helt rigtige udstyr såvel som forberedelse med spartling, sikrer dig at du efterlader et korrekt udført resultat til den nye lejer. 

På den måde undgår du også at skulle bruge flere timer på ekstra malerarbejde, fordi resultatet ikke lever op til udlejers krav.

Det kan altså derfor med andre ord, være en økonomisk billigere løsning, der samtidig giver dig overskud til at fokusere på det, du synes er relevant ved din fraflytning.  

Jeg står klar med et stærkt tilbud på maling af lejlighed

Priser på maling af lejlighed, variere meget alt fra hvor mange m2 maling der er tale om. 

Jeg står derfor altid klar med et uforpligtende og godt tilbud til dig, på maling af lejlighed. 
Du er velkommen til at ringe på telefon 28 43 53 07 eller på malerfirmaet-rundkvist@live.dk.

Jeg servicere gerne dig i området Vejle, Jelling, Børkop, Trekantområdet og omegn.